Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

E dinit? Për çfarë shërbejnë vrimat e vogla në biskotë?

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 13:01 | Lifestyle
E dinit? Për çfarë shërbejnë vrimat e vogla në

Shumë njerëz hanë biskota çdo ditë. Shumica i marrin me vete në punë, të tjerë mund t’i konsumojnë për mëngjes…megjithatë, shumë pak e kanë vënë re me vëmendje pikat ose vrimat në biskotë.

Sigurisht të gjithë i kanë parë, por jo të gjithë e kanë marrë mundimin për të mësuar arsyen përse ato ekzistojnë.

A e dini arsyen? Siç thonë furrtarët, këto vrima të vogla ndihmojnë shumë në procesin e pjekjes. Ato shërbejnë që ajri të dalë nga brumi dhe kështu që biskotat do të jenë të sheshta dhe të njëtrajtshme.

Dita jonë