Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

E akuzuar për korrupsion, gjykata pranon gjykimin e shkurtuar për ish-sekretaren e Ministrisë së Shëndetësisë

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 13:16 | Kronikë
E akuzuar për korrupsion, gjykata pranon gjykimin e shkurtuar për

Gjykata e Posaçme pranon gjykimin e shkurtuar për ish-sekretaren e përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë Joana Duro e akuzuar për korrupsion.

Trupi gjykues ftoi prokurorinë në paraqitjen e konkluzioneve përfundimtare, duke i dhënë kohë për dhënien e pretencës më 27 tetor.

Bashkë me Duron nën akuzë është edhe ish-specialistja e nivelit të lartë Laura Shteto, administratori i kompanisë “Drikons” Vladimir Topi dhe inxhinieri Silvi Shehu.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani