Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 39%
  • Tre herë në javë 22%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 33%

Spitalet në Gaza drejt kolapsit, Mjekët: Karburanti po mbaron, do të vdesin qindra pacientë

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 15:03 | Aktualitet

Ky është spitali i Al Shifës, në qytetin e Gazës. Është vetëm një minutë në një ditë, por mjekët na thonë se mund të jetë çdo minutë e 16 ditëve të fundit. Është një skenë nga ferri… dhe shumë prej pacientëve janë fëmijë të vegjël.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi