A do ishte ngritur kjo akuzë për Berishën nëse nuk do ishte shpallur “Non Grata”?

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 21:36 | Aktualitet

Sekretari ligjor e zgjedhor i PD-së, Ivi Kaso është shprehur se nuk sheh një lidhje midis shpalljes “Non Grata” të Sali Berishës dhe akuzën e ngritur ndaj tij për korrupsion pasiv për çështjen e ish-kompleksit “Partizani”.

A2 CNN Livestream

A2 Sport