Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Ankesat e Dropullit: Me ujësjellës të ri, por pa ujë në shtëpi

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 15:58 | Aktualitet

Me tuba sipërfaqësor dhe të varur në gardhet e banesave dhe më ujë që vjen në banesa një herë në disa ditë, investimi në ujësjellësin e ri në Dropullin e Sipërm duket se nuk ia ka arritur qëllimit. Banorët ankohen si për furnizmin ashtu edhe për linjën e ujësjellësit të lënë vend e pa vend ne qiell te hapur.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli