Aplikimet në universitete mbyllen më 3 gusht, mbi 15 mijë kandidatë kanë zgjedhur degët

Nga A2 CNN
1 Gusht 2023, 14:53 | Aktualitet

Maturantët kanë nisur prej fundjavës së shkuar, të zgjedhin degët e preferuara, në 10 programe studimi, që mund të përzgjedhin, bazuar jo vetëm në dëshirën e tyre por edhe mbi rezultatet. Formulari mbetet po ai, me 10 mundësi përzgjedhjeje dhe renditjeje. Detajet jua përcjellim me kolegen Ornela Joti, që na kujton edhe njëherë çfarë do duhet të kenë parasysh studentët në këto 2 ditë të mbetura.

A2 CNN Livestream

A2 Business