Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 6%
  • Kujdesi familjar 82%
  • Ndikimi i shoqërisë 12%

110 ditë luftë, shkatërrimi në Gaza, qyteti i rrënuar nga bombardimet

Nga A2 CNN
17 Janar 2024, 11:03 | Kapur në kamera

110 ditë luftë dhe Gaza është shndërruar në një pirg mbetjesh, të atyre që para 7 tetorit, ishin pallate banimi, ndërtesa të larta, shkolla e xhami. Sot vështirë se edhe banori më i vjetër mund ta njohë qytetin, që bombat nga ushtria izraelite, e rrëzuan në tokë. Ndjekim pamjet pa koment të asaj çfarë ka mbetur nga Gaza.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu