Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 73%
  • Mungesa e kohës 18%
  • Mungesë motivimi 9%
  • Lodhja fizike 0%

6 tendenca nga e kaluara që po rikthehen fuqishëm këtë pranverë

Nga A2 CNN
13 Mars 2024, 17:22 | Lifestyle

Kufijtë e tendencave në modë nuk janë asnjëherë krejtësisht të dallueshëm, megjithatë, sipas stinës, pëlhurat, prerjet dhe aksesorët vijnë e shkojnë, për të na kujtuar se në këtë botë shumë kreative nuk duhet të mërzitemi kurrë.

Pasarelat folën muaj më parë, street style gjithashtu dhe duhet thënë se janë gjashtë tendenca nga e kaluara që janë rikthyer fuqishëm në modë dhe mund të ndajnë publikun.

Të gjithë mund ta gjejnë veten.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi