Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Çanta “Camel”, 10 opsione fantastike që duhet të investoni tani

Nga A2 CNN
29 Shkurt 2024, 18:59 | Lifestyle

Për shumë sezone, çantat “e guximshme” dhe me plot ngjyra kanë mbizotëruar, por tashmë kohët kanë ndryshuar. Të gjithë po orientohen drejt “luksit të qetë”, që shkon drejt natyrales.

Një prej tyre është edhe çanta kafe, “e ëmbël”. Neutraliteti si i ngjyrës ashtu edhe i materialit e bëjnë atë ideal për t'u kombinuar me çdo pjesë të garderobës tuaj.

Ajo është një çantë “pa kohë” e që padyshim i reziston çdo sezoni. Thënë ndryshe, një investim mjaft i mirë që s’duhet të nguroni ta bëni.

 

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli