Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Inteligjenca Artificiale hyn edhe në pornografi

Nga A2 CNN
5 Dhjetor 2023, 21:40 | Lifestyle

Inteligjenca Artificiale hyn edhe në pornografi

Inteligjenca Artificiale nuk mund të mos adoptohej edhe në pornografi. Si? Një nga rekomandimet është që uebsajtet pornografike të kenë në dorë një mjet për të parandaluar fëmijët të shikojnë pornografi. Opsioni është që me anë të Inteligjencës Artificiale të skanohet fytyra e përdoruesit për të kuptuar moshën reale të tij.

Aylo, pronarët e Pornhub, thotë se mbështet parimin e verifikimit të moshës, por ka shprehur shqetësime për sigurinë dhe privatësinë e përdoruesit.

“Çdo rregullore që kërkon nga qindra mijëra faqe për të rritur të mbledhin sasi të konsiderueshme të informacionit personal shumë të ndjeshëm, po e vë në rrezik sigurinë e përdoruesve”, tha ai.

Gjithashtu, edhe aktivistët e privatësisë kanë kritikuar propozimet dhe paralajmërojnë për pasoja "katastrofike" nëse të dhënat nga kontrollet e moshës rrjedhin.

A2 CNN Livestream

Dita jonë