Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 14%
  • Aspak 76%

Keni bërë plane? Nëse jo, këto 6 qytete evropiane duhen parë për Krishtlindje

Nga A2 CNN
17 Nëntor 2023, 12:22 | Lifestyle

Krishtlindja është koha më e bukur e vitit. Të gjitha qytetet janë zbukuruar me miliona zbukurime dhe me shumë drita. Gjatë festave të Krishtlindjeve duam të mos mbyllemi në shtëpi, por të shijojmë atmosferën e bukur.

Ne mund t'i shijojmë festat brenda vendit, por mund të eksplorojmë edhe destinacione të tjera ku, pa dyshim, Krishtlindjet janë më mbresëlënëse, si Strasburgu i bukur, Vjena perandorake, Nurembergu magjepsës, Edinburgu mesjetar etj.

Ne do ju sjellim një listë me 6 qytetet që mund t’i keni në listën tuaj të dëshirave.

 

 

Ditari A2 CNN