Çizme kamoshi,10 palë perfekte për sezonin

Nga A2 CNN
16 Nëntor 2023, 11:37 | Lifestyle

Disa stile këpucësh mund t’u besojmë për të na shoqëruar në sezonin e dimrit. Një prej tyre janë dhe çizmet prej kamoshi. Ato mund të na ofrojnë komoditet, por edhe elegancë në të njëjtën kohë.

Me xhinse dhe një pulovër të gjatë zgjidhni një palë çizme kamoshi ose çizme deri te kyçi, qofshin me taka ose të sheshta.

Për një look “më ekstra” me një fustan mini apo për një natë casual, çizmet kamoshi me taka të shkurtra dhe deri te gjuri janë perfekte.

Nëse visheni për një rast më formal, si për shembull një koktej, zgjidhni silueta më dramatike si stileto.

Ne po ju sjellim dhjetë nga çiftet tona të preferuara të sezonit për të gjitha pamjet tuaja të vjeshtës dhe dimrit.

A2 CNN Livestream

Dita jonë