Sondazh: Cilin stil pëlqeni më shumë për dekorimet e fundvitit?
  • Tradicional 48%
  • Modern 24%
  • Pak nga të dyja 29%

Banka Botërore më optimiste, ç'do të thotë një rritje ekonomike 3.6% për qytetarët, bizneset dhe vendin?

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 16:33 | Aktualitet

Ndryshe nga sa kishte parashikuar në qershor Banka Botërore sheh një rritje ekonomike 3.6 % për Shqipërinë. Pritshmëritë më pozitive mbështeten kryesisht te zgjerimi me ritme të shpejta të turizmit dhe sektorit të ndërtimit.

Dita jonë