Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

Berisha: Çdo kërkesë e opozitës për transparencë merr një refuzim banditesk

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 19:44 | Aktualitet

“Sot opozita e vërtetë hyn në parlament pasi asaj nuk i lejohet më asnjë Komision Hetimor Parlamentar, e drejtë kjo Kushtetuese e opozitës. Pas komisionit parlamentar të djegëseve, ne kemi dërguar deri tani edhe 4 kërkesa për komisione hetimor parlamentare. Që të gjitha më mënyrën më antikushtetuese janë bllokuar në parlament dhe hedhur poshtë si kërkesa”, u shpreh Berisha në mbledhjen me strukturat e Tiranës.

Ditari A2 CNN