Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Biden: Do t’i kërkoj Kongresit, paketa ndihme miliarda dollarëshe për Izraelin dhe Ukrainën

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 10:46 | Aktualitet

Në fjalimin e tij drejtuar kombit amerikan, presidenti Joe Biden kërkoi një angazhim të administratës amerikane për këto dy konflikte, në Izrael dhe Ukrainë, teksa u zotua se do t’i kërkojë Kongresit paketa ndihme miliarda dollarëshe.

Ditari A2 CNN