Botim i ri: Si duhet të jenë partitë politike që formësojnë demokracinë?

Nga A2 CNN
9 Shkurt 2023, 16:52 | Aktualitet

Demokracia funksionale varet së pari nga partitë politike. Po si është situata në Shqipëri dhe çfarë duhet të bëjmë për të përmirësuar demokracinë në vend, një botim i ri na rrëfen sfidat.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani