Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 13%
  • Jo 87%

Bujqësia dhe subvencionet, 34 mijë fermerë përfituan deri në fund të gushtit

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 19:55 | Aktualitet

Rreth 34 mijë fermerë kanë përfituar deri në fund të gushtit nga subvencionimi i naftës në bujqësi, një program i nisur nga qeveria tashmë prej të paktën tre vitesh. Raportimi i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural mbi zbatimin e buxhetit në 8-mujor tregon se numri i aplikantëve mbetet dukshëm më i lartë sesa përfituesit për të cilët është bërë disbursimi por ky është një proces që vijon. Diskutojmë ne studio me Zef Gjetën, specialist i bujqësisë.

A2 Business