Censi i popullsisë dhe banesave, procesi nis më 18 shtator

Nga A2 CNN
13 Shtator 2023, 10:17 | Aktualitet

Gazetarja e A2 CNN, Marinela Lina, jep detaje për “Ditarin” nga ky proces.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu