Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 15%
  • Aspak 75%

“Çështja Berisha, shumë zhurmë dhe pak sqarime”

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 14:17 | Aktualitet

Sonil Frashëri, producent në A2 CNN, komenton në “Ditar” çështjen Berisha.

Ditari A2 CNN