Çfarë deklaroi një ditë më parë Macron nga Tirana dhe si u lexua mesazhi i tij

Nga A2 CNN
18 Tetor 2023, 09:57 | Aktualitet

Muhamet Hajrullahu, kryeredaktor i telegrafi.com i ftuar në Ditarin e orës 09:00 në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani