Cilët duhet të jenë sektorët në vëmendje për buxhetin 2024?

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 22:50 | Aktualitet

Eduart Gjokutaj, ekspert për ekonominë, ka listuar sektorët që duhet të jenë në vëmendje për buxhetin 2024. Ai tha se duhet kontribuar sipas këndvështrimit qytetarëve dhe jo sipas interesit të qeverisë.

A2 CNN Livestream

A2 Sport