Emisione

Zgjedhja e Amerikës
E premte, 20:00
“Zgjedhja e Amerikës”, emisioni më i ri në A2, vjen çdo të premte për të sjellë në ekran debatet kryesore dhe situatën e fushatës presidenciale amerikane që zhvillohet midis kandidatëve Donald Trump dhe Joe Biden. Do të mundohemi të ofrojmë për publikun shqiptar jo vetëm informacion me interes mbi zhvillimet në Shtetet e Bashkuara, por edhe më shumë qartësi mbi sesi funksionon sistemi politik amerikan, i pasur në traditë dhe ndonjëherë i ndërlikuar. Zgjedhjet Amerikane mbartin një rëndësi të veçantë, siç është vendi që Shtetet e Bashkuara zënë në botë. Gara për shtëpinë e bardhë, ka rëndësi jo vetëm për miqtë tanë historikë në Shtetet e Bashkuara, por edhe për ne vetë dhe çështjen shqiptare, ndaj dhe me ndihmën e çmuar të kolegëve të redaksisë së A2 dhe kontributorëve të tjerë, do të përqendrohemi tek Amerika në këtë cikël informues deri në 3 nëntor, në ditën e zgjedhjeve.
Dita jonë
E hënë - e premte, 07:00
“Dita jonë” është programi i mëngjesit në A2, i cili çel transmetimet e çdo dite me lajmet dhe ngjarjet kryesore nga Shqipëria dhe Bota. Nga ora 7:00 deri në 8:45 “Dita jonë” sjell në ekran informacionet e para dhe një larmi temash të aktualitetit. Programi vjen tek teleshikuesit me rubrika, analiza dhe intervista nga të ftuar të rëndësishëm. “Dita jonë” prezantohet nga Aulona Minga dhe Blendi Salaj, me mbështetjen e gazetarëve dhe reporterëve të redaksisë së A2.
A2 Business
E hënë - premte, 14:35
“A2 Business”, emisioni i përditshëm i ekonomisë, nën drejtimin e gazetares Aurora Sulçe. Zhvillimet kryesore ekonomike nga vendi dhe bota. Në studio me emrat më të njohur nga fusha e ekonomisë, përfaqësuesit e biznesit, qeverisë, institucioneve financiare ndërkombëtare.
A2 Business Week
E mërkurë, 20:00
A2 BUSINESS WEEK është një program i përjavshëm i producentes ekzekutive Aurora Sulçe. Analiza të detajuara për biznesin dhe ekonominë sillen mbrëmjen e së mërkurës në ekranin e A2. Programi ka një hapësirë kohore prej 45 minutash dhe të ftuarit sjellin argumente dhe fakte për tema të rëndësishme ekonomike. Ky është një program ku kanë shumë rëndësi shifrat, të cilat pasqyrohen me anë të një paraqitje grafike të zgjedhur.41
DËSHMI
E shtunë, 12:20
Fakte historike, ngjarje, personazhe, vijnë çdo fundjavë në ekranin e A2 CNN. Pa mësuar dhe kuptuar të shkuarën, nuk mund të shkojmë shumë larg në të ardhmen. Këtë bën edhe “Dëshmi”, emisioni që na rikthen pas ndër vite dhe na kujton luftën e ethshme për pushtet, nga Bashkimi Sovjetik, lufta për mbijetesë në Europë e Ballkan e deri tek pushteti “luksoz” i ditëve të sotme. Betejat nuk mbarojnë kurrë e sot arma më e fortë për të luftuar është diplomacia. Historinë nuk e rishkruajmë dot por ata mund ta risjellim me “Dëshmi”
Ditari Ndërkombëtar
E shtunë, 10:40
Në epokën e globalizimit, kur ndërveprimi mes popujve qëndron në themel të zhvillimit tregtar, kulturor apo të ideve, çdo gjë ndodh në botë na prek edhe ne. Sot, asnjë vend e asnjë histori nuk është me aq e largët. “Ditari Ndërkombëtar” vjen çdo të shtunë për të ofruar një dritare të re mbi aktualitetin në botë. Një vështrim më i thelluar mbi dinamikat e botes sonë në lëvizje. Një panoramë e gjithçkaje që ndodh përtej dyerve tona.
Imagjinatë
E shtunë, 11:20
Të paktën një herë në jetë keni pyetur veten çfarë sekretesh përmban universi; keni menduar skenare të ndryshme dhe jeni vendosur përballë pikëpyetjeve misterioze pa një përgjigje. Misteret këtu marrin përgjigje, çdo fundjavë në “Imagjinatë”, vetëm në ekranin e A2.