Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

Frika më e madhe nga konflikti mes Hamas-it dhe Izraelit

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 17:52 | Aktualitet

Eksperti i ekonomisë, Pano Soko, tregon në “Ditari” në A2CNN koston që do të ketë lufta midis Hamas-it dhe ushtrisë izraelite në “Rripin e Gazës”, në ekonominë botërore.

Ditari A2 CNN