Ilir Meta në SPAK për çështjen CEZ-DIA dhe organizimi e aksioni politik i opozitës përpara zgjedhjeve

Nga A2 CNN
22 Shkurt 2023, 14:08 | Aktualitet

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2CNN, ishte analisti Plator Nesturi, i cili foli për aksionin politik të opozitës përpara zgjedhjeve si dhe për vajtjen e ish-Presidentit Meta në SPAK për tu pyetur në lidhje me çështjen CEZ-DIA, për të cilën tha se kjo dosje hapet sa herë që Rilindja ka vështirësi.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani