Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Inflacioni prek të moshuarit në azile, kërkohet rritja e kuotës ditore prej 360 lekësh

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 16:05 | Aktualitet

Prej vitit 2018, për të moshuarit në azile është përcaktuar një kuotë mujore prej 360 lekësh në ditë për ushqimin e tyre. Por për Avokatin e Popullit kjo shumë duhet ndryshuar pasi çmimet kanë rritur ndjeshëm. Ndërsa Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi ngriti shqetësimin se në disa azile të moshuarit diskriminohen.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani