Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

“Janë 5 puse në Shpirag”, eksperti: Duhen disa vite që të nxirret nafta

Nga A2 CNN
24 Gusht 2023, 13:50 | Aktualitet

Inxhinieri dhe eksperti për ekonominë Azmer Duleviç foli për këtë çështje në Ditarin e orës 13:00.

Ditari A2 CNN