Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 9%
  • E vështirë 64%
  • E pamundur 27%

KLSH “zbarkon” te Sigurimet Shoqërore! Gabime në përllogaritjen e pensioneve, rritet deficiti buxhetor

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 16:34 | Aktualitet

Përtej shqetësimit të një niveli të ulët të masës së pensionit, të moshuarit përballen edhe me gabime në përllogaritje kur plotësojnë moshën dhe kategorizohen përfitues. Pothuajse 1 në 3 dosje të të moshuarve në 2022 sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit, kanë rezultuar me gabime sa i përket përllogaritjes së pensionit të tyre.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli