Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 46%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 4%
  • Asnjëherë 32%

“Kosova”, propozimi në Debat: Konferencë mbarëshqiptare që të zgjidhim mosmarrëveshjet mes vetes

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 22:37 | Aktualitet

Adrian Shtuni, ekspert për çështjet e sigurisë në SHBA, ka hedhur në tryezë idenë e një konferencë mbarëshqiptare për çështjen e Kosovës. I ftuar në “Debat” nga Alba Alishani, Shtuni tha se në këtë konferencë do duhet të krijohet një qëndrim i unifikuar, me qëllim që të jenë njëzëri në atë se çfarë kërkojmë nga të tjerët dhe se si këto të fundit mund të na vijnë në ndihmë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi