Kreditë e papaguara në kohë kanë prekur nivelin më të lartë për këtë vit

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 15:03 | Aktualitet

Qytetarët dhe bizneset nuk po arrijnë të paguajnë në kohë kreditë e tyre. Të dhënat nga Banka e Shqipërisë tregojnë se niveli i atyre që njihen si “kredi të këqija” arriti në 5,3% të totalit të huave që bankat kanë dhënë. Ky është niveli më i lartë i këtij viti.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi