Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Kush është Hamas dhe përse e lufton Izraelin?

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 15:08 | Aktualitet

Dita jonë