Rëndohet fatura e vendimeve të Gjykatës Europiane, Shqipëria i premton Brukselit nisjen e pagesave në 2024

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 15:04 | Aktualitet

Shqipëria vijon të shënojë regres sa i përket zbatimit të vendimeve të Gjykatës Europiane për të Drejtat e Njeriut. Raporti më i fundit e rendit vendin të tretin nga fundi, krah Rusisë dhe Azerbajxhanit. Shteti shqiptar angazhohet se do të fillojë të paguajë nga janari i vitit 2024, por ndërkohë moszbatimi i këtyre vendimeve ka rritur kostot nëpërmjet kamat-vonesës.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024