Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 20%
  • Të drejtë 27%
  • Të vonuar 53%

Tarifa dhe akomodim falas, studentë nga Presheva regjistrohen në Gjirokastër

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 13:19 | Aktualitet

Njohja e diplomave të universiteteve shqiptare nga Serbia, ka bërë që studentë nga Presheva të zgjedhin të ndjekin studimet e larta në Universitetin “Eqrem Çabej” të Gjirokastrës. Në bazë të marrëveshjeve mes këshillit nacional të Preshevës dhe universitetit, tarifat e regjistrimit dhe akomodimit për këta studentë janë falas.

Ditari A2 CNN