Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Lufta shekullore në Lindjen e Mesme, historiku, ndarja dhe përpjekjet për paqe

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 19:50 | Aktualitet

Gazetari Xhevahir Qardaku në një përmbledhje të hollësishme rreth konfliktit shekullor mes Izraelit dhe palestinezëve dhe zhvillimeve të fundit.

Dita jonë