Mërzia në punë, pse të rinjtë nuk janë të motivuar?

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 09:01 | Aktualitet

Hashtag-u #boredatwork ka arritur më shumë se 470 milionë shikime në TikTok, ku të rinjtë ndajnë mendimin se jeta e punës nuk është ajo që ata prisnin. Nisur nga kjo janë hapur shumë debate nëse bëjmë punën që duam dhe a kemi stimujt e nevojshëm. “Boreout” është shpesh ekstremi i kundërt i “burnout” dhe mund të jetë po aq problematik në përvojën në punë. Sot do zbulojmë më shumë për këto nocione që tashmë po përhapen në të gjithë botën dhe ndikimin që ato kanë të mirëqënia jonë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu