Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Qyteti i preferuar në vjeshtë dhe dimër

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 08:46 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli