Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 11%
  • Kujdesi familjar 84%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Një kamion mbi 2 orë në doganë, sa të rëndësishme janë “korridoret e gjelbra” për Shqipërinë

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 17:48 | Aktualitet

2 orë e 10 minuta harxhon mesatarisht një kamion me mallra thelbësore në pikat e kalimit doganor në Ballkanin Perëndimor por dhe në vendet e BE. Zbatimi i marrëveshjes së korridoreve të gjelbra do të lehtësonte sipas eksportuesve shqiptarë kalimin e këtyre mallrave, por që nuk mori vëmendjen e duhur as në Samitin e Berlinit.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi