Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

“Nuk ka Messi dhe Ronaldo”, Rraklli: Me fat që kemi këtë grup lojtarësh

Nga A2 CNN
12 Tetor 2023, 19:33 | Aktualitet

Ish-lojtari i Kombëtares, Altin Rraklli i ftuar në Debat në A2 CNN.

Ditari A2 CNN