Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Përdhunimi i 26 vjeçares në Vlorë dhe kërcënimi i gazetares

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 08:40 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

A2 Business