Përplasjet e politikës, konflikti dhe klima e tensionuar në parlament

Nga A2 CNN
27 Dhjetor 2022, 14:10 | Aktualitet

Endri Shabani, Nisma Thurje, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për situatën politike në vend, ndërsa shkojmë drejt zgjedhjeve lokale të 14 majit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani