Problematikat në qytetet bregdetare, rojet dhe pastërtia në plazhe

Nga A2 CNN
10 Korrik 2019, 11:10 | Aktualitet

Gazetarja e A2 CNN, Ornela Joti, e ftuar në Dita Jonë

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani