Publikohen çmimet e reja të karburanteve

Nga A2 CNN
28 Prill 2023, 15:46 | Aktualitet
Publikohen çmimet e reja të karburanteve

Bordi i Transparencës publikoi çmimet e reja të karburanteve, që nisin të zbatohen nga kjo e premte, në orën 18:00.

ÇMIMET E REJA

Nafta: 174 lekë/litri me pakicë, 162 lekë/litri me shumicë

Benzina: 177 lekë/litri me pakicë, 165 lekë/litri me shumicë

Gazi: 66 lekë/litri me pakicë, 54 lekë/litri me shumicë për automjetet.

Nafta për peshkim: 81 lekë/litri

Bordi i Transparencës, 28/04/2023

“Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 28 Prill ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Bordi i transparencës që në krijimin e tij i është përmbajtur me përpikmëri në vendimet e tij lëvizjes së bursës Platts të Mesdheut për gazoilin, benzinën, si dhe faturave zyrtare të operatorëve.

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ndjen detyrimin të sqarojë opinionin publik se jo çdo lëvizje e bursës së naftës bruto reflektohet në të njëjtën kohë dhe në të njëjtën masë në bursën e gazoilit dhe benzinës.”, thuhet në njoftimin e Bordit të Transparencës.

Bordi i Ushqimeve hyri në fuqi më 1 prill të vitit të shkuar dhe detyra e tij ishte monitorimi i çmimeve të produkteve të shportës dhe përcaktimin e marzheve të fitimit të bizneseve të këtij sektori.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli