Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Pushime në Greqi, Francë, Itali apo Danimarkë? 4 ide stili për destinacionin tuaj

Nga A2 CNN
4 Gusht 2023, 11:14 | Lifestyle

Fshat, det, mal apo qytet, janë mundësia e pushimeve të verës për të dalë nga rutina e zakonshme dhe për të relaksuar trupin dhe mendjen pas një viti të ngarkuar. Për këtë nevojitet të kuptoni se çfarë të vendosni në valixhen tuaj, sidomos kur keni pak hapësirë në dispozicion.

Të zgjedhësh rrobat dhe aksesorët për të paketuar në valixhen tuaj, duke marrë parasysh edhe destinacionin, është padyshim gjëja e duhur për të thjeshtuar jetën tuaj.

Cilido qoftë destinacioni juaj, ne do t'ju ndihmojmë të gjeni pamjen perfekte të pushimeve. Ja 4 ide nga të cilat mund të merrni frymëzim përpara se të largoheni.

Ditari A2 CNN