Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Raiffeisen Bank, klienti në qendër

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 08:38 | Aktualitet

Të ndërtosh një kulturë pune me “klientin në qendër”, është ky qëllimi i Raiffeisen Bank, e cila vendos në fokus klientin dhe nevojat e tij në një botë që ndryshon, duke u bazuar në praktika që plotësojnë më së miri kërkesat e klientëve dhe krijojnë eksperienca sa më të mira dhe të lehta për ta. Cilat janë risitë që Raiffeisen Bank sjell në marrëdhënien me klientin? Këtë na e tregon Nora Çaushi, Drejtore e Departamentit të Eksperiencës së Klientit në Raiffeisen Bank, e ftuar në “Dita Jonë”.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli