Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Vetingu në polici, ligji ka nevojë për përmirësime në zbatim

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 08:21 | Aktualitet

Qëndresa Qytetare ka publikuar një raport që analizon procesin e vettingut në Policinë Shqiptare dhe synon të evidentojë fusha për përmirësim duke dhënë rekomandime specifike. Disa nga gjetjet kryesore janë mungesa e vlerësimit të thellë, për shkak të mangësive teknike dhe ligjore, mungesa e transparencës në procesin e vlerësimit të punonjësve. Më shumë për këtë informoi në “Dita Jonë” analistja e raportit Driola Kraja.

A2 CNN Livestream

A2 Business