Netanyahu paralajmëron Hezbollahun: Po luani me zjarrin, do t’ju përgjigjemi më fort

Nga A2 CNN
13 Nëntor 2023, 18:25 | Bota
Netanyahu paralajmëron Hezbollahun: Po luani me zjarrin, do t’ju
Kryeministri Benjamin Netanyahu, djathtas, viziton Batalionin e Zbulimit të Shkretëtirës së IDF-së, i njohur gjithashtu si Njësia 585 ose Batalioni i Beduinëve,

"Kushdo që mendon se mund të zgjasë sulmet kundër forcave tona dhe civilëve, po luan me zjarrin". Është ky paralajmërimi i kryeministrit izraelit Benjamin Netanyahu për Hezbollahun në mes të tensioneve të përshkallëzuara në veri.

“Ka nga ata që mendojnë se mund të zgjerojnë sulmet e tyre kundër trupave tona dhe kundër civilëve. Kjo është duke luajtur me zjarrin”, thotë Netanyahu, pa përmendur qartë Hezbollahun.

“Zjarri do të përballet me zjarr shumë më të fortë. Të mos na vënë në provë, sepse deri tani ne kemi shfaqur vetëm një pjesë të vogël të fuqisë sonë. Ne do të dëmtojmë ata që na dëmtojnë”, shtoi ai.

Ai i bëri këto deklarata gjatë një vizite në Batalionin e Zbulimit të Shkretëtirës së IDF-së, i njohur gjithashtu si Njësia 585 ose Batalioni i Beduinëve, duke përshëndetur veprimet e njësisë në dhe që nga sulmi i Hamasit më 7 tetor, i cili synonte gjithashtu anëtarë të komunitetit beduin.

“Partneriteti ynë është e ardhmja për të gjithë ne kundër atyre. Ne do të fitojmë. Nuk ka pauza. Ky nuk është një operacion, ky nuk është një raund tjetër luftimesh. Ne po shkojmë këtu për fitore totale. Ne do të rivendosim sigurinë në veri dhe në jug... Hamasi do të eliminohet", theksoi ai.

A2 CNN Livestream

A2 Business