Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Samiti i Berlinit në Tiranë, takime bilaterale vetëm me Kosovën apo edhe me Serbinë?

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 16:46 | Aktualitet

Vijojnë punimet në Samitin e Procesit të Berlinit, Fjorela Beleshi dhe Ervin Koçi raportojnë nga Piramida në kryeqytet.

Ditari A2 CNN