Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

Sfida e ndryshimeve klimatike, studimi në shkolla: Të rinjtë në Shqipëri, të painformuar

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 16:51 | Aktualitet

E gjelbra është sfida për të ardhmen, teksa i mbarë globi po përballet me ndryshime klimatike. Mirëpo, në vendin tonë sa po përgatiten të rinjtë për këtë sfidë, sa dinë ata, sa të angazhuar janë. Një studim i kryer në disa shkolla, gjimnaze dhe universitete përgjigjet janë negative.

Debat - nga Alba Alishani