Sondazh: A mendoni se figura e Ismail Qemalit njihet sa duhet?
  • Po 17%
  • Jo 78%
  • Nuk e di 6%

Shano: Nevojitet një projekt i madh infrastrukturor, drejtuar lëvizjes së lirë të njerëzve dhe biznesit

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 14:32 | Aktualitet

Debat - nga Alba Alishani