Shishtavecit po i “shterojnë” nxënësit dhe e ardhmja, këtë vit 447 regjistrime më pak se vjet

Nga A2 CNN
13 Dhjetor 2022, 14:40 | Aktualitet

Projektet për të frenuar largimin e të rinjve dhe popullsisë në qarkun e Kukësit, duket se kanë nisur vonë. Tanimë numri i personave që kanë mbetur është shumë i vogël dhe mbajtja e tyre në vend, nuk ndikon në zvogëlimin e fenomenin të shpopullimit, i cili e ka bërë efektin e tij.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi