Balla takon të Ngarkuarin me Punë të SHBA, ja për çfarë u diskutua

Nga A2 CNN
12 Dhjetor 2023, 09:25 | Aktualitet

Balla takon të Ngarkuarin me Punë të SHBA, ja për

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi një takim me të Ngarkuarin me Punë të SHBA, në Tiranë David Wisner.

Referuar njoftimit të shpërndarë për mediat, gjatë takimit Balla dhe Wisner diskutuan mbi partneritetin dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës në fushën e zbatimit të ligjit, duke u fokusuar në luftën kundër krimit të organizuar dhe trafikut të paligjshëm të narkotikëve.

“U takova me të Ngarkuarin me Punë të SHBA, David Wisner për të diskutuar mbi partneritetin dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës në fushën e zbatimit të ligjit, duke u fokusuar në luftën kundër krimit të organizuar dhe trafikut të paligjshëm të narkotikëve. Jam mirënjohës për bashkëpunimin e shkëlqyer mes Policisë së Shtetit???????? DEA dhe Policisë së Kosovës në operacionin për arrestimin e një personi shumë të kërkuar nga drejtësia pak ditë më parë”, shkruan Balla.

A2 CNN Livestream

A2 Sport